понеділок, 1 листопада 2021 р.

8͟ ͟п͟р͟и͟ч͟и͟н͟ ͟н͟е͟ ͟д͟и͟в͟и͟т͟и͟с͟ь͟ ͟т͟е͟л͟е͟в͟і͟з͟о͟р͟

 

͟


8͟ ͟п͟р͟и͟ч͟и͟н͟ ͟н͟е͟ ͟д͟и͟в͟и͟т͟и͟с͟ь͟ ͟т͟е͟л͟е͟в͟і͟з͟о͟р͟

1. Реклама
Таблетки, прокладки, пиво, банк, пиво, газована вода, прокладки, пиво, таблетки, машини, кава, газована вода, супермаркет, прокладки, пиво, таблетки ... і знову по колу. Тобі не набридло?
2. Телевізор робить тебе нерозумним
Тривале надмірне споживання телебачення пригнічує твій мозок. Повна відсутність мозкової активності, спрямованої на прийняття рішень і творчість, заміщене пасивним споживанням інформації, перетворює людину в нерозумну.
3. Телебачення робить людей гіршими
Сучасні продюсери добре засвоїли думка про те, що людей найбільше приваблюють секс, страх і жадібність і на повну використовують ці приманки.
4. Телебачення пожирає твій час
Спочатку глядачі дивилися передачі, коли у них був вільний час. Потім придумали серіали і глядачі стали жити тоді, коли залишається вільний час від телевізора.
5. Інформаційна передозування
Телебачення робить з тебе не просто інформаційного ненажеру, воно тебе калічить. Згадай, як ти вчора сидів перед телевізором і дивилися фільм, потім шоу. Реклама. Новини.
6. Телебачення робить тебе нещасним
О, ці серіали! Для домогосподарок - мильні, для модників - гламурні. Ти з цікавістю починаєш стежити за чужим життям, потім це тебе захоплює, потім це стає частиною тебе.
7. Телебачення робить тебе біднішим
Недолік телевізора навіть не в тому, що реклама змушує нас купувати речі, які нам не потрібні. Набагато більша проблема полягає в тому, що ми на підсвідомому рівні заражаємося духом споживацтва.
8. Твоє життя важливіше розкладу передач
Закоренілі любителі телепередач вже давно звикли до того, що їхнє життя диктується розкладом телевізійних програм.

Немає коментарів:

Дописати коментар