середу, 26 червня 2019 р.

Цей незабутній випускний...








24 червня 2019 р. Краматорська загальноосвітня
школа №35 випустила у доросле життя своїх
одинадцятикласників.
Ось і закінчилася шкільна пора! У житті кожного учня настає момент розставання зі своїм шкільним життям. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгоочікуваний випускний.
Випусний –це свято повинно запам'ятатися на все життя. І для цього постаралися всі: і адміністрація школи, і діти, і батьки, і класні керівники, і вчителі.   
Свято розпочалося із представлення  випускників, під бурхливі оплески гостей залу ПК і Т НКМЗ з’явилися дівчата  у неймовірно красивих  сукнях та хлопці у святкових костюмах. Це вже не ті діти, які сиділи за партами, перед нами вже дорослі , які стають на сходинку дорослого життя. Ця сходинка зворушлива, урочиста, святкова і така необхідна для кожного.
Я із захопленням згадую кліпи 11-А та 11-Б класів, а які вальси підготували вони. У такий яскравих і талановитих дітей дуже артистичні батьки, вони подарували пісні, присвячені своїм дітям.  
Скільки слів вдячності звучали від випускників. Вони звернулися до своїх перших вчителів, які вели їх у країну знань; педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку в душі дітей.  
Зворушливі слова  подяки підібрали випускники для своїх класних керівників: Копецької Елли Петрівни та Квасенко Марії Миколаївни.
Цей випускний вечір був вражаючий, емоційний, натхненний, наповнений  атмосферою тепла людських стосунків та  позитивних емоцій.
Вітаю випускників і бажаю від щирого серця сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію та теплі дитячі спогади. Хай вам  у всьому допомагає удача і наполегливий характер, підтримка близьких людей і відмінний настрій.  
У добру путь, дорогі випускники-2019.

Ягодкіна Н.Л.


Немає коментарів:

Дописати коментар