суботу, 4 березня 2017 р.

Зі святом Вас, із 8 Березня!


   Один відомий чоловік сказав:
- Жінка міцніша за вино, сильніша за царя, ніхто від неї не втече. Вона для нас спокуса: очі насолоджуються її красою, вуха слухають їй, руки привертають, уста прославляють, ноги поспішають до неї, груди зітхають по ній, серце тягнеться до неї .
   Красива жінка черпає нові сили з бід, посміхається під час стресу і стає сильнішою за допомогою молитви і надії. Ви - ця гарна жінка!
   Бажаю Вам жіночого щастя ! Щоб весна подарувала Вам ще більше краси, молодості, здоров`я, чудового настрою, душевної гармонії, захоплення у чоловіків , багато кохання та вільного часу для себе і сім`ї. Нехай всі мрії збуваються !
  З 8 Березня!!!!

Гумор для Вас



МОЯ підбірочка про красу і жінок


Чого насправді хочуть жінки? (повчальна легенда)
Одного разу короля Артура піймав інший цар і посадив у в’язницю. Потім він його пошкодував і сказав, що відпустить, якщо той відповість на одне дуже складне запитання. Королю Артуру давався рік, щоб знайти на нього відповідь. Якщо він не зможе відповісти, то його все ж буде страчено. А запитанням було всього лиш на всього: “Чого насправді хочуть жінки?”
Король Артур опитував всю жіночу половину свого королівства протягом року, і ніхто не дав йому відповіді. Нарешті, йому сказали, що одна стара відьма може йому відповісти, але її ціна буде дуже високою. У короля не було вибору, він пішов до неї і запитав, чого вона хоче. Вона ж хотіла вийти заміж за його кращого лицаря Гаваіна. Відьма була моторошно страшна, стара, противна і мала тільки один зуб.
Артур сказав, що не хоче змушувати свого найкращого друга це робити і краще помре. Тим не менш, Гаваін сказав, що життя Артура важливе для всього королівства, і він згоден одружитися на старій гидкій відьмі. Після цього відьма відповіла на питання Артура.
Вона сказала, що:
Жінки найбільше хочуть розпоряджатися своїм власним життям.
Життя Артура було врятовано, всі раділи, та настав час весілля. Лицар Гаваін був справжнім джентльменом, у той час як відьма огидно себе вела, їла руками під час весілля, відразливо танцювала і сміялась так, що кров у жилах стигла, він не зважав на її поведінку і гідно приймав її такою, якою вона була.
Коли настала весільна ніч, Гаваін, згнітивши серце, зайшов до спальні. Перед його очима лежала найкрасивіша жінка, яку він коли-небудь бачив. Він здивовано запитав, що сталося. Відьма відповіла, що в подяку за хороше ставлення до неї, коли вона була страшною і гидкою, вона згодна половину часу бути молодою красунею, а половину часу – старою відьмою. Потім вона сказала, що він повинен вибрати, якою він хоче, щоб вона була днем, а якою вночі. Гаваін задумався. Чи хоче він, щоб днем ​​його бачили з красунею, а ночі проводити зі старою каргою, чи мати днем ​​страшну відьму, через що над ним будуть насміхатись, а вночі бути з красунею? Та він вирішив дати їй вирішувати самій. Після того як відьма почула ці слова, вона ошелешила його звісткою, що тепер завжди буде красунею, тому що він її поважає і дає їй можливість розпоряджатися своїм власним життям!

Чарівних жінок багато, але мене особисто   вражає краса цієї актриси!
Айшварія Рай
Вона підкорила Захід, який з упередженням ставиться до східної культури, кіно і стандартам краси. Айшварія Рай Баччан по праву завоювала титул «Міс світу» в 1994 році, почала зніматися в індійському кіно і дуже швидко стала зіркою Голлівуду.

Айшварія Рай — найкрасивіша серед східних жінок

Втім, амбіції у східної красуні виявилися серйознішими, м’які риси, блакитні очі і приголомшливий відтінок шкіри зробив з індійської дівчини справжню зірку «фабрики зірок».
Голлівуд відповів Айшварії Рай взаємністю. Зараз за свої акторські роботи дівчина одержує не менше мільйона доларів, при цьому є особою таких всесвітньо відомих брендів, як Coca-Cola, діаманти Компанія De Beers і L’Oreal.

Немає коментарів:

Дописати коментар