вівторок, 24 січня 2017 р.

22 січня 2017 р. у місті Краматорську відбувся ІІІ (обласний) етап учнівської олімпіади із зарубіжної літератури

    22 січня - день, коли був проголошений у 1919 році Акт Злуки, встановлено Днем Соборності України. Саме в цей пам’ятний день зустрілися на третьому етапі обласної учнівської олімпіади із зарубіжної літератури організатори цього конкурсу,творчі учителі, обдаровані учні. Іх об’єднала  любов до України, до чаруючої сили Слова.     
   Недаремно у  місті Краматорську ЗОШ№8 називають «Територією творчості» , бо нас там радо зустріли, привітали і святковим концертом, присвяченим Дню Соборності, налаштували на  піднесений настрій, на творчу роботу . Перед нами виступили організатори цієї  олімпіади: завідувач відділу гуманітарної освіти Донецького облІППО Гарна Світлана Юріївна , методист Краматорського методичного кабінету Кравцова Лариса Федорівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Краматорської ЗОШ № 8 Машкіна Наталія Олексіївна . Як приємно було  слухати їх слова підтримки!!! 
  Я впевнена,  що всі учасники цієї олімпіади відчули тепло  і радість,  проявлять свою ерудованість та творчість у своїх роботах…

    Будемо з нетерпінням чекати  результатів, тому що від нашої ЗОШ №35 взяла участь  учениця 10-Б класу Лагутіна Дар’я. Вона на міському етапі олімпіади із зарубіжної літератури посіла ІІ місце. 
    Ми віримо в неї , усією школою вболіваємо ,  а також  сподіваємося, що вона проявить себе і на обласному етапі.






Завдання для ІІІ етапу олімпіади із зар.літ (2016-2017 н.р.)

Немає коментарів:

Дописати коментар