неділю, 5 квітня 2020 р.

Сім ліків, які врятують від будь-якої недуги

Сім ліків, які врятують від будь-якої недуги
                              
Гармонія
Людина, яка живе з крайності в крайність рано чи пізно втрачає здоров
я. Гармонійна людина не вибирає, вона знає міру у всьому і завжди врівноважена. Всі психологи світу говорять про те, що здорова людина – це гармонійна людина.
Радість
Людина, що черпає радість у зовнішньому світі – споживач. Людина, що черпає радість всередині себе – оптиміст. Оптиміст завжди щасливий, його невичерпна радість  не залежить від зовнішнього світу. Лікарі стверджують, що люди, що відчувають радість і щастя, менше схильні до захворювань, ніж песимісти.

Моральність
Про те, що моральність самим безпосереднім чином впливає на наше здоров
я знають здавна. «Лікар міг би сказати хворому: припадок користолюбства у вас, або анемія власної зарозумілості, або камені зради, або короста пліток, або удар ненависті» (Олена Реріх). Але лікарям ніколи читати нам проповіді  про мораль і моральність. Про це нам повинні були говорити з дитинства.

Задоволеність
Люди, що приймають світ таким, який він є, стикаючись з труднощами і проблемами в житті, не відчувають руйнуючих 
 здоров’я станів (критики, осуду, песимізму, депресії, ненависті, злості).

Кохання
Потрібно розуміти різницю між  пристрастю  і справжнім коханням. Пристрастю керує егоїзм, справжнім  коханням  керує альтруїзм. Пристрасть проходить швидко, як і починається, а іноді закінчується сварками, стресами і іншими згубними для здоров
я явищами. Але справжнє кохання  залишається з нами назавжди.

Чистота
Чистота повинна бути як у фізичному прояві, так і в думках.
Англійський письменник Вільям Теккерей показує нам силу думки: «Посієш думку – пожнеш вчинок, посієш вчинок – пожнеш звичку, посієш звичку – пожнеш характер, посієш характер – пожнеш долю».

Співчуття
Співчуття – це любов навіть до тих, хто її не заслуговує. Посилаючи позитивний сигнал у Всесвіт, проявляючи щирі почуття, ви отримуєте таку ж  позитивну відповідь.

Немає коментарів:

Дописати коментар