суботу, 17 лютого 2018 р.

Масляна у Краматорській ЗОШ№35

Масляна – світле і тепле свято, сила якого здатна творити справжні дива!  Світле,  бо головним символом свята є Сонце, адже саме завдяки його теплу пробуджується природа. Тепле, тому що здавна  справжні господині цього  тижня готують різні смаколики для багатого столу, де на першому місці, звісно, млинці.  
     Потрібно пам’ятати тих людей, які своїм теплом  це свято зігріли: адміністрацію  ЗОШ №35 та педагогів-організаторів , що провели  радіолінійку,  на яку у гості до нас завітала прекрасна Масляна ; поварів  нашої школи під керівництвом Рогозіної  Н.А., які зранку пекли млинці для всієї школи;  батьків , які підтримували своїх дітей.






     Особливо хочу подякувати як класний керівник батькам  5-Г класу  ЗОШ №35 за організацію та щиру підтримку цього свята.
     Вітаю з Масляною!  Нехай цей тиждень свята стане щасливим і радісним  та залишить тільки гарні спогади! Бажаю всім життя солодкого і смачного, як млинці з медом! Нехай воно буде таким же блискучим, як млинці з маслом! Бажаю, щоб зима завершила своє святкування і пустила в серце квітучу і ніжну весну! Бажаю, щоб ваше життя йшло як по маслу, було легким і насиченим цікавими моментами! Зі святами вас!
Класний керівник 5-Г класу ЗОШ №35

Ягодкіна Н.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар