пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

7 жовтня - Всесвітній день посмішки


Вона нічого не коштує, але багато дає. Вона збагачує тих, хто її отримує, не збіднюючи при цьому тих, хто нею обдаровує. Вона триває мить, а в пам'яті залишається деколи назавжди. Ніхто не багатий настільки, щоб обійтися без неї, і немає такого бідняка, який не став би від неї багатше. Вона створює щастя в будинку, породжує атмосферу доброзичливості в ділових взаєминах і служить паролем для друзів. Вона - натхнення для утомлених, денне світло для тих, хто занепав духом, сонячний промінь для засмучених, а також краща протиотрута, створене природою від неприємностей. І тим не менше її не можна купити, не можна випросити, не можна ні позичити, ні вкрасти, оскільки вона сама по собі ні на що не годиться, поки її не віддали! А якщо в метушні днів я настільки втомлюся, що буду не в змозі обдарувати тебе усмішкою, не дозволиш ти мені попросити залишити одну з твоїх? Адже ніхто не потребує так в усмішці, як ті у кого вже не залишилося, що можна було б віддати!
Д. Карнегі




Усмішка - це символ настрою, відображення внутрішнього світу кожної людини. З її допомогою можна чарувати, просити, переконувати. Вона допомагає в будь-яких життєвих ситуаціях, розташовує до себе людей. Усмішка - двигун людських відносин. Без неї світ дійсно був би похмурим і сірим. Саме тому ми відкрито і при будь-якій можливості демонструємо її. На честь неї навіть придумали спеціальний, присвячене їй подія - Міжнародний день посмішки.
 Вітаю вас із цим святом  і бажаю побільше усмішок, бо красива    посмішка-інтригує, добра- радує, щаслива- зачаровує, щира- надихає.    Усмішка не залишає байдужим. Посміхайтеся ...  

Немає коментарів:

Дописати коментар