пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

Чому відмінники працюють на трієчників?

 





«Необхідно старанно вчитися і отримувати тільки високі оцінки, щоб в майбутньому мати хорошу роботу!» – говорили нам батьки🧔‍♂️👩‍🦰

А от деякі керівники великих установ, успішні бізнесмени і дослідники не зовсім підтримують таку позицію, адже життя показує дещо іншу сторону:

1️⃣ Трієчники знаходять більш легкі способи в будь-якій ситуації.

Згадайте свого однокласника, який так і не відкрив книгу для освоєння матеріалу на жоден урок. Всі завдання трієчники вирішують спираючись на свій життєвий досвід, а не на теорію з книг, через що і підхід до вирішення мають оригінальний. І це в свою чергу гарно послугує для створення, можливо, геніальної бізнес-ідеї.

2️⃣ Відмінники бояться ризикувати, а трієчники не бояться нічого😁

Всі відмінники звикають до зони комфорту, коли роблять все правильно. «Буду роби все так, як написано в підручнику, і матиму найвищі оцінки!». Але в житті немає підручника, який допоможе в життєвих проблемах, і тут потрібно брати відповідальність на себе, викручуватися і ризикувати. Тут трієчники теж беруть гору своєю сміливістю.

3️⃣ Відмінники обожнюють теорію, трієчники – практику.

У трієчників немає бажання вчити теоретичний матеріал, або вирішувати рівняння. На таку дурницю в них немає часу😁 В школі, ймовірно, це не принесе гарних оцінок, а от в дорослому житті дозволить вміло відсіювати другорядні справи.

А взагалі, для досягнення успіху знання потрібні. І не тільки. Для досягти успіху в житті, потрібно вміти також налагоджувати контакти з людьми, ризикувати, знаходити прості рішення, проявляти наполегливість, характер та бути лідером👆🏼



https://www.facebook.com/eduhub.in.ua/photos/a.712861095429460/4275195115862689/

Немає коментарів:

Дописати коментар