неділю, 13 березня 2016 р.

Фінал конкурсу «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»

Конкурс читців Шевченківської поезії «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»
Щовесни, коли тануть сніги,
І на рясті
  засяє веселка, 
Повні
  сил  і живої  снаги
Ми вшановуєм пам’ять Шевченка!
Цікаво і змістовно пройшли Шевченківські читання  10  березня в Центрі позашкільної роботи м.Краматорська, де відбувся фінал І міського конкурсу читців Шевченківської поезії «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській» з метою популяризації творчості великого митця українського слова - Т.Г.Шевченка .
Відбірковий етап  проходив по освітніх округах,  починаючи  з  1 березня. Програма виступу конкурсантів  включала поетичні твори чи фрагмент твору Т.Г. Шевченка,  інсценізацію, театралізацію творів Кобзаря, композиції за творами великого українця та сучасних українських авторів, присвячених поетові.
Команда нашої  ЗОШ№35  спочатку на освітньому окрузі представила літературно-музичну композицію  уривку поеми «Катерина»,  де  за артистизм та виразне читання посіла І місце. Потім взяла участь у міському конкурсі, де отримала ІІ місце за 
номінацією «Літературна композиція».
Вітаємо переможців цього конкурсу: 
Стаднік Єлизавету , 
Скок Анну, 
 Лєвакову Вероніку ,
 Миленка Дмитра , 
Зальотову Орину!
Усі учасники отримали призи від  управління освіти  - книги  українських письменників у межах Всеукраїнського читацького проекту «Вся Україна читає дітям» і незабутні враження від цього конкурсу.
Проникливе слово Великого Кобзаря нікого не залишило байдужим, воно вражає серця і душі як вічні неповторні істини життя.


Шануймо Шевченка в сім’ї вольній новій, завжди згадуймо його , щоб  він жив серед нас у пам’яті людській!!!













Немає коментарів:

Дописати коментар