неділю, 13 грудня 2015 р.

«Літні читання-2015»



Люди, які читають книги, завжди будуть вести за собою людей, які дивляться телевізор.







З 2014 року в м. Краматорську реалізовувався проект "Шкільні читання. Зимові та Літні "у рамках Всеукраїнського проекту "Вся Україна читає дітям" (керівник проекту учитель української мови та літератури Краматорської ЗОШ № 11 Проселкова О.О.).
16 квітня 2015 року успішно завершився І етап "Зимові читання", де були проведені ряд авторських читань (зустрічі з письменниками). 
Наприклад, наша школа №35 брала участь у таких творчих зустрічах :
  • із поетесами м.Краматорська Чонговою А.М., Максименко С.Г., 
  • із письменниками Миколою Джмілем, із І.М. Андрусяком, 
  • була проведена онлайн-зустріч з Оксаною Лущевською, 
  • у рамках Всеукраїнського туру відбулася презентація збірки поезії «Абрикоси Донбасу» поетеси з Луганщини Любові Якимчук, 
  • зустріч з письменницею Дзвінкою Матіяш. 

 На підсумковому етапі І міського конкурсу «Зимові читання-2015» отримали дипломи регіонального рівня: Анна Скок, Чумак Валерія, Караван Олександра, дипломи міського рівня: Ларина Катерина, Леладзе Софіко, Мірошниченко Сергій, Левакова Вероніка, Слоквенко Єва, Симонова Анастасія, Окопна Катерина. 




 Цей проект набрав популярності в нашому регіоні. Він об’єднав не тільки учителів української мови та літератури разом з учнями навчальних закладів міста , але й учасників інших міст, які приєдналися до реалізації проекту «Літні читання - 2015». У міському конкурсі «Літні читання-2015» взяли участь 30 навчальних закладів Донецької області! Серед них 23 навчальних заклади міста Краматорська, навчальні заклади Дружківки, Костянтинівки та Артемівська. Серед учасників читацьких проектів сучасної української дитячої та юнацької книги були обрані переможці ІІ (міського) етапу Конкурсу загальноосвітніх навчальних закладів, а також відібрані кращі творчі роботи для участі у ІІІ етапі Конкурсу. 

 11 грудня 2015 року в Краматорській загальноосвітній школі №25 відбулося нагородження переможців ІІ (міського) та ІІІ (регіонального) етапів конкурсу «Літні читання-2015».

Вітаємо переможців ІІ (міського) етапу нашої школи №35:



1. Симонову Анастасію, ученицю 6-А класу- учитель Караван З.В.

2. Караван Олександру, ученицю 6-В класу- учитель Караван З.В.

3. Левакову Вероніку, ученицю 8-А класу- учитель Трошина Г.П.

4. Скок Анну, ученицю 8-А класу- учитель Ягодкіна Н.Л.

5. Ларину Катерину, ученицю 8-А класу- учитель Ягодкіна Н.Л.

6. Мірошниченка Сергія, учня 8-Б класу- учитель Ягодкіна Н.Л.

7. Коваленко Віолетту, ученицю 8-Б класу- учитель Ягодкіна Н.Л.

8. Перепелицю Ольгу, ученицю 8-В класу- учитель Ягодкіна Н.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар